18.7.13

Renkli,duru ve yalın bir dokunuş;Güliz Uzer



Merhabalar yeni bir keşifle karşınızdayım.Geçenlerde İnstagram'da gezinirken keşfettiğim Güliz Uzer sade ve farklı, birbirinden özel tasarımlarıyla kalbimi çaldı. Güliz Uzer, trend modellere sade bir yorum katarak, onları şıklıkla birleştiren ve tasarımlarında özgünlüğü yakalayan bir tasarımcı.
Giyimden, aksesuara kadar uzanan yaratıcı çalışmalarında 1.kalite kumaş kullanımına ve el işçiliğine de büyük özen gösteriyor. Kaliteyi modern çizgilerle buluşturarak, kendinizi özel hissettirecek tasarımlara imza atan Güliz Uzer; tarzıyla fark yaratmayı seven, stil sahibi ve giyimine özen gösteren herkese hitap ediyor.Yalın ve zarif tasarımlarını arzularken, rengarenk ve birbirinden zevkli aksesuarlarına ise bayılacaksınız.

Sizler için Güliz Uzer'in tasarımlarından oluşan bir seçki hazırladım..Gelin bakalım bu özgün ve zevkli ellerden neler çıkmış. Bu arada az kalsın unutuyordum,bu güzelliklere sahip olmak bir tık
uzağınızda.

Hello Everyone,
Last week, when I was surfing on İnstagram, I discovered new designer is Guliz Uzer who impressed me with her creative and different designs.Guliz Uzer offers trendy designs and makes difference them with elegant details. Also she has caught her individuality with her designs.Besides Guliz Uzer cares about using first quality fabric and handmades in her goods. If you like making a difference to your style, you are a fashion lover and want to wear designer dress, Guliz Uzer is a right brand,right place..You will admire her simple&elegant designs,also you love her colourful accessories.

I choosed several items which includes her designs..Let's have a look at them





5 comments:

  1. BLOGUNU TAKİBE ALDIM. ÇOK GÜZEL POSTLAR HAZIRLAMIŞSIN:) BANA DA UĞRARSAN SEVİNİRİM
    http://lapermstyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. teşekkürler..Elbette bende sizin blogunuzu inceliycem..:)

      Delete
  2. Selamm blogunu yeni kesfettim ve takibe aldim.Ben de beklerim.Sevgiler.
    www.ipekkuzucu.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Merhaba,
    Duyuruyu facebook sayfamda paylastim. Blogunuzu inceledim, cok keyifli..
    Sevgiler.

    ReplyDelete