12.12.13

Ozz Hats'siz çıkmam arkadaş


Yaz kış severek kullandığımız aksesuarlardan biri olan şapkalar, yazın güneşten, kışın da soğuktan koruyan güzel bir tamamlayıcı.Şapka ve bereler,soğuk kış günlerinde bizleri serin esintilerden korumanın yanı sıra, kıyafetimize şık, asil ve bazen de asi bir görünüm katmamıza yardımcı oluyor. Öyleyse gelin, sizleri stilinize bambaşka bir hava katacak Ozz Hats ile tanıştırayım.
Özlem Özsaruhan aksesuara ve modaya olan düşkünlüğünü, yenilikçi ve farklı ürünler yaratma tutkusuyla profesyonel bir noktaya taşıyarak Ozz Hats'i yaratmış. Ozz Hats Özlem Özsaruhan’ın yenilikçi bakış açısı ve özgün dokunuşuyla hayat verdiği tasarımları bizlerle buluşturan özel bir marka.İlk olarak tshirt, kravat, papyon,kolye, çanta, ayakkabı, şapka ve saç aksesuarı ile yola çıkan Saruhan,daha sonra Türkiye'de eksikliğini gördüğü saç aksesuarı ve şapka tasarımına yönelmiş. Ağırlıklı olarak klasik kesimli şapkaları kendine has şekilde yorumlayan Özlem Özsaruhan,farklı modelde şapka ve kolye&broş tasarımlarıyla göz dolduruyor.


 Deri,taş,zincir ve kurdele kullanarak tasarladığı koleksiyonu fötr,panama,kovboy şapkalar ve sloganlı berelerden oluşuyor. Benim en çok dikkatimi çeken ise esprili ve orijinal duruşuyla fark yaratan sloganlı bereler oldu. 'Kafam güzel', 'kafayı üşüttüm', 'neyin kafası' ve 'benim başım kel mi' gibi dillere pelesenk olmuş sözleri tasarımlarına taşıyan Özlem Özsaruhan harika bir koleksiyona imza atmış doğrusu.Ayrıca hayvansever şapkalar da görülmeye değer:) Pek çok ünlü ismin de tercihi olan Ozz Hats'in,sade,şık ve iddialı tasarımlarına hayran kalmamak elde değil.

Bu birbirinden güzel ve orjinal Ozz Hats ürünlerine, internet sitesinin yanı sıra Nişantaşı'ndaki showroom'undan, Room teşvikiye mağazasından ve lidyana.com'dan ve daha pek çok satış noktasından ulaşabilirsiniz. Bence siz de en yakın zamanda bir Ozz Hats bere veya şapka edinin,bu kış kafanız Ozz Hat'siz kalmasın.
Bu arada size güzel bir haberim var!! Şu sıralar Ozz Hats’in enmoda.com ile birlikte gerçekleştirdiği ödüllü yarışması var. Twitter ve instagram üzerinden katılabileceğiniz Kafana Göre yarışması için yapmanız gereken; *kendi çektiğiniz şapka veya bere içeren bir fotoğrafı, #kafamagore hashtagiyle @enmodacom ve @ozzhats’i mentionlayarak tweetlemek yada instagramdan paylaşmak. Yarışmanın sonunda, stil danışmanları Deniz Marşan ve Başak Fransez  ile Ozz Hats markasının yaratıcısı Özlem Saruhan’dan oluşan jüri tarafından seçilen fotonun sahibi, enmoda.com Ozz Hats butiğinde geçerli 260TL’lik hediye çeki kazanacak.




2 comments: