26.1.14

Hayalinizdeki Harfler; Fifiletters



Bugün blogumun konuğu; instagram keşiflerimden biri olan ve harika tasarımlarıyla kalbimi çalan Fifiletters. Fifiletters'ın adından da anlaşılacağı üzere harflerle güçlü bir bağlantısı var. Her ismin bir anlamı olduğu gibi harflerin de kendi başına bir anlamı vardır. Mesela 'G' harfi kimseye muhtaç olmadan yaşamanın yollarını bilen, inatçı ve gergin bir kişiliği temsil edermiş. Hayatımızın bir parçası olan kelimelerin, sözcüklerin en temel parçasıdır harfler. Kimi zaman sevgilimizi, kimi zaman ailemizi, kimi zaman sevdiğimiz bir şarkı sözünü veya hayallerimizi anımsatır. Fifiletters'ın harflere yönelmesinin ise farklı bir hikayesi var. Fifiletters, kurucusu Gizem Esgin'in bir mektuptan esinlenmesiyle ortaya çıkmış. Her sene satılan harflerle mektup yazma fikrinden yola çıkan Esgin, sonrasında 'herkesin mektupları' halini alacak bir hevesin peşinden gitmiş. Annesinin adına kurduğu Fifiletters ile insanları da mektup yazmaya dahil etmek istemiş. 



Kişiye özel harfler konseptiyle hayalinizdeki ışıklı harfleri ve renkli yastıkları sizlerle buluşturan Fifiletters, özgün ve modern tasarımlarıyla kendine hayran bırakıyor. Sizin için bir anlamı olan veya sevdiğinizi anımsatan bir harfi; evinizin bir köşesinde, ofisinizde veya başucunuzda harika bir dekoratif obje olarak hayal edin. Kimisi başucu yastığınız, kimisi odanızı aydınlatan bir ışık, kimisi çuvaldan bir puf, kimisi de kanepenizi süsleyen dekoratif yastıklarınız olsun. Kulağa hoş geliyor değil mi? Fifiletters'in harflerle dolu büyülü dünyasında hayallerinize ulaşmak, sizi ve sevdiklerinizi özel hissettirecek güzelliklere sahip olmak bir adım kadar yakın..

Fifiletters'ın harfli dünyası, rengarenk yastıklar, aydınlatmalı harfler, harfli puflar ve dekoratif harflerden oluşuyor. Harfler dışında @, & ve barış sembolü gibi birkaç popüler simgeden oluşan tasarımları da var. Özellikle @ ve & şeklindeki aydınlatmaları benim favorim. Kendinden desenli harfleri de görülmeye değer doğrusu:) Gürgen Öz, Doğa Rutkay ve Buse Terim gibi pek çok ünlü ismin de tercihi olan Fifiletters, farklı tasarımlara ilgi duyan, yaşam alanına renk katmayı seven herkese hitap ediyor.


Fifiletters'ın yılbaşı konseptli yastıkları ile aydınlatmaları ise en beğendiğim tasarımları oldu. Özellikle yılbaşı ağacı şeklindeki aydınlatması ve kar tanesi baskılı yastıklar bir harikaydı. 


Evinize farklı bir hava katmak istiyorsanız Fifiletters sizin için harika bir seçim olacaktır. Sevdiğinizin baş harfinden oluşan bir Fifiletters yastığıyla onu yanı başınızda hissederken, eğlenceli mesajlar içeren yazılı yastıklarıyla keyifleneceksiniz.




















1 comment:

  1. Harikaymış gerçekten!bayıldım ben bunlara:)
    Sevgiler

    www.ranademir.net

    ReplyDelete