10.1.14

Mucizevi Bir İksir: Argan yağı


Herkese merhaba,
Uzun zamandır dillerde dolaşan Argan yağı mucizesini duymayan yoktur sanırım. Yağları, bakım kürleri, şampuanları, serumları derken hemen hemen her kozmetik ürününde karşımıza çıkan Argan yağı gerçekten doğal bir güzellik iksiri. Özellikle kuru ve yıpranmış saçlar için ideal olan Argan yağı, içeriğindeki zengin vitamin E ve doymamış yağ asitleri ile saçımızı nemlendirip, besliyor ve saça inanılmaz bir parlaklık veriyor. Ayrıca hücre yenileyici, yaşlanma geciktirici, cildi tedavi edici ve nemlendirici özelliği ile biz bayanların kalbini fethediyor.

Dünyada sadece Fas'ta yetişen Argania Spinosa ağacının meyvelerinden elde edilen Argan yağı, güçlü bir antioksidan olmasının yanı sıra, kıymetli ve pahalı bir yağ olmasıyla da dikkat çekiyor. Piyasada pek çok Argan yağlı ve Argan yağı adı altında satılan ürün var. Ancak en önemlisi güvenilir ve doğal ürünü bulmak. Çünkü Argan yağının en saf olanı makbul. Bu noktada sizlerle Happy Moments'ı tanıştırmak istiyorum.

Happy Moments, Ecocert Sertifikası’na sahip %100 saf ve organik cilt bakım yağları sunan, ürünlerinde paraben, silikon vb. bileşenler bulunmayan ve ürünlerini tamamen organik yöntemlerle elde eden kaliteli ve güvenilir bir marka. Ayrıca %100 saf ve organik oluşu, hayvanlar üzerinde test edilmemiş olması, alkol ve hayvansal kaynaklı bileşenler içermemesiyle diğer Argan yağlarından ayrılıyor. Tüm bu özellikler onu farklı ve güvenilir kılıyor.




Happy Moments'ın %100 doğal ve organik cilt bakım yağları arasında şüphesiz Argan yağı da yerini alıyor. Saçlarda mucizevi etkiler yaratan Argan yağı, saç bakımında ilk akla gelen ürünlerden biri. Son derece etkili bir saç bakım ürünü olan Argan yağı özellikle kuru ve yıpranmış saçların bakımında fark edilir sonuçlara imza atıyor. Peki, Argan yağını nasıl uygulayacağız? Argan yağını kafa derinize masaj yaparak yedirin,1- 2 saat veya akşamdan sabaha kadar saçınızda bekletin ve sonra saçlarınızı güzelce yıkayıp durulayın. Böylece saçınız kısa sürede, kaybettiği nemine ve parlaklığına kavuşacak. Dilerseniz kırık saç uçlarınıza serum olarak banyo sonrası da kullanabilirsiniz. Yıkanmış ve nemi alınmış saç uçlarınıza az bir miktarda Argan yağını yedirin. Bu şekilde kırık saç uçları tarihe karışacak ve yıpranmış saçlarınız onarılarak kolay taranacak. İnce telli saçlar da anında hacim kazanacak ve kolay şekil alan saçlara sahip olacaksınız. Özellikle fönden vazgeçemeyen bayanlar, saçlarınızı düzleştirmeden ya da maşa yapmadan önce saçlarınızın ısıdan daha az zarar görmesi için çok az bir miktarda Argan yağını saç uçlarınıza yedirebilirsiniz.



Argan Yağı sadece saçlar için değil, cilt, el ve tırnak bakımı için de son derece etkili bir formül. Kuru ciltleri nemlendirdiği gibi, yağlı ciltlerde ve saçlarda da nem dengesini sağlayarak daha sağlıklı bir cilde sahip olmamıza yardımcı oluyor. Argan yağının faydaları arasında cildi canlandırma özelliği de bulunuyor. Güzel bir yüz temizliği ardından uygulanan Argan yağı, mucizevi etkisi ve anti-aging özelliğiyle cilt hücrelerini yenileyerek, kırışıklıkları hafifleterek vazgeçilmez bakım ürününüz olarak ilk sırada yer almaya hak kazanıyor. Masaj yağı olarak da kullanabileceğiniz Argan Yağı, özellikle karın çatlaklarına ve selülitli bölgelere iyi geliyor.

Saç ve cilt bakımı dışında pek çok hastalığın tedavisinde de etkili olan Argan yağı, Faslı kadınların söz ettiği gibi 'sıvı bir altın' gerçekten. Ama bu 'sıvı altın' ın en saf ve doğal olanını kullanmayı unutmuyoruz. O zaman ne yapıyoruz? Happy Moments gibi %100 saf, organik, kaliteli ve güvenilir ürünleri tercih ediyoruz!:)
















No comments:

Post a Comment