11.10.11

Kiehl`s`den seçtiklerim

   Kiehl`s ürünlerinin methini uzun zamandır duyuyorum.Hatta markayla ilgili detaylı bilgiyi daha önce paylaşmıştım. Cilt, vücut ve saç bakımına yönelik binbir çeşit ürünü var.Çoğu ürünüyle başarılı sonuçlar yakalayan  marka, özellikle cilt bakım ürünleriyle adından söz ettiriyor. Ben de bunlardan birkaçını sizinle paylaşmaya karar verdim. Benim seçtiklerim daha çok karma ciltlerin işine yarayacak. T bölgesi yağlı ,yanak bölgesi kuru yada normal cilt tipine karma cilt diyoruz.Genelde karma ciltlerin T bölgesinde yağlanma olduğundan sivilce problemi yaşarlar.Bir de malumunuz siyah nokta sorunu var. Siyah nokta çoğu kişinin problemlerinden biri zaten.

  Öncelikle ben size Ultra Facial Oil Free Cleanser temizleme jelinden bahsedeceğim. Kiehl`s`e gittiğimde, cilt bakımı konusunda uzman biri vardı ve bana bu ürünü önerdi. Bu temizleyici; normal, karma ve yağlı citler için uygun.Yağsız oluşu sayesinde, cildinizdeki yağ seviyesini dengeliyor.Normalden karmaya dönük ciltler için ideal bir temizleyici. İçeriğinde de paraben, renklendirici vs yok. Ayrıca siyah noktalarınız çoksa ve yerleşmiş bir görünümdeyse ,temizleme jelini kullanmadan önce, cildinize siyah noktalara özel bantları uygulayınız .Daha sonra temizleme işlemine geçiniz.
  
  Bunun yanı sıra nemlendirici konusunda da paylaşmak istediklerim var. Gelin şunlara bir göz atalım;

                   
               

    

Blue Herbal Moisturizer : Bu yağsız nemlendirici gözeneklere anında nüfuz ederek akne izlerini azaltıyor. Komedojenik olmayan formülü sayesinde yeni akne oluşumlarına engel oluyor. (oluyor mu acaba?,denemek lazım) Gözenekleri daha az görünür kılarak, cilde mat ve nemli bir görünüm kazandırıyor.Cildin rahatlamasını sağlıyor.


Kiehl`s Ultra Facial Moustrizer : Bu nemlendirici, özellikle karma ciltler olmak üzere bütün cilt tipleri için uygundur. Hafif yapısı ile , cilt tarafından kolayca emilebilen bir losyondur. Squalane ve A ve E vitaminleriyle formüle edilmiştir. Cildi olağanüstü derecede besler ve nemlendirir.Etkisi gün boyunca sürer. Cilt yapısını geliştirir ve cilt rengini optimize eder.Cilde yumuşaklık, pürüzsüzlük ve ışıltı kazandırır.


Yazımı hepimiz için yararlı olduğunu düşündüğüm bir maskeyle sonlandırıyorum.

Rare Earth Pore Cleansing Masque :Yağlı ciltler için gözenekleri sıkılaştırmayı ve siyah noktaları yok etmeyi vadeden bir maske. Arındırıcı ve detoksifiye edici bir temizleyici.Tıkalı gözeneklerden yağı, kiri ve toksinleri nazikçe temizleyen Amazon Beyaz Kili ile formüle edilmiştir.İçerdiği Aloe Vera ve Yulaf özleriyle, hassas cildi korur,nemlendirir ve rahatlatır. Büyümüş gözeneklerin görünümünü gözle görülür derecede küçültür.Cilt aydınlanmış, arınmış ve sağlıklı görünür.


  Kiehl`s, Akmerkez, Bağdat caddesi ve Marmara  Forum`da var..Ayrıca bu ürünlerin internet üzerinden de satışı yapılıyor.

No comments:

Post a Comment