12.10.11

Akaretler`in Adı Küçük Ama Eğlencesi Büyük Mekanı; Minyon



Restoran ve gece kulübü denilince akla gelen isimlerden Celal Çapa`nın oğlu Emre Çapa , mutfak konusundaki yeteneğini ve yaratıcılığını Akaretler`deki küçük restoranında sergiliyor.


Her damağa hitap eden menüsü, sade ve şık dekorasyonu ile küçük alana büyük eğlenceler sığdıran bir mekanla karşı  karşıyayız.Nereden mi bahsediyorum. Tabiiki Minyon`dan. W İstanbul'un bünyesinde yer alan Minyon; Akaretler Sıraevler`e farklı bir renk ve dinamizm katıyor. Sıcak atmosferi, geçmişten günümüze uzanan şarkıları ve lezzetli yemekleriyle muhteşem bir deneyim yaşamak isteyenlere kapılarını açıyor.

 Minyon`un diğerlerinden farklı bir özelliği ise çalışanlarının kadın olması. Minyon’un mutfaktan servis ekibine kadar sadece kadın çalışanlarının olması mekana samimi ve leziz bir dokunuş katıyor.Hanım eli değmiş gibi deriz ya. İşte o biçim. Her damak tadına hitap eden alternatifleri Minyon`un menüsünde görmek mümkün. Hiçbir yerde bulamayacağınız, Minyon’a özel 500 gr. “Kemikli Dana Schnitzel”den “Limonlu ve Dağ Adaçaylı Risotto”ya, “Armut Confit eşliğinde Ciabatta Ekmeğinde Kare Hamburger”den “Türk Kahvesi ve Çifte Kavrulmuş Lokumla Servis Edilen Sakızlı Creme Brulee”ye uzanan eşsiz seçenekler Minyon’un klasikleri arasına girmeye aday!



 Birçok ünlü sanatçının ve DJ’in parçalarıyla, günün her saatinde size ve ruhunuza hitap etmeyi başaran  Minyon, günümüzde sevilerek dinlenen klasikleşmiş yerli ve yabancı şarkıların coverları ve chillout, lounge, jazzy house ve electronic tarzı müzikleri eklektik bir şekilde birleştirerek eğlenceyi ve muhteşem atmosferi ayağınıza getiriyor.




Biribirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapan Minyon da ,bu hafta  Cansu Ergün & Uğurhan Uzun ikilisini görüyoruz.Daha önce Connect, Dogzstar, Lokal, Bronx (İstanbul), 222 Park,Updown (Eskişehir)  gibi mekanlarda sahne alan Uğurhan Uzun bu Gece Minyon`da olacak..Cansu Ergün ise sahnede ona eşlik edecek.Uğurhan, Rock/ Electro clubs ögeleri birleştirerek farklı tatlar deneyimliyor.Dinleyicilerine farklı bir müzik ziyafeti yaşatacağı kesin.

No comments:

Post a Comment