4.10.11

Satchel Bags


Geçtiğimiz senelerde sıkça görmeye alışık olduğumuz Satchel model çantalar bu sene de popüleritesini koruyor.Birçok markada, farklı modelleriyle karşımıza çıkan satchel  çantalar rengarenk seçenekleriyle bu sene de modanın gözdesi.
İlk olarak Cambridge satchel markasının yarattığı okul çantası, aynı zamanda postacı çantası diye de tabir edilen bu model büyük ilgi uyandırmıştı. Rengarenk, düz ve desenli seçenekleriyle çok sevimli görünen bu çantalar pek çok kişinin ilgi odağı olmuştu.Hala da ilgi görmeye devam ediyor. Cambridge Satchel`ın kullandığı renk ve desenler  de çok şirin. Fiyatları çantanın boyutuna ve rengine göre £74-£117 arasında değişiyor. (http://www.cambridgesatchel.co.uk)

 Zetchels ise yeni keşfettiğim bir marka. Modelleri ise tanıdık, Cambridge satchel modellerine benziyor. Neredeyse tıpkısının aynısı.Üstelik bu markanın Türkiye`ye satışı da var.


Satchel denince ilk akla gelen isimlerden biri de Mulberry. Çanta koleksiyonu bir hayli geniş olan Mullberry`de ağırlıklı olarak satchel modellerine rastlamak mümkün.





Satchel çantaların  daha şık, daha farklı modelleri de var. Asos, H&M  gibi markalar da koleksiyonunda satchel modeline yer veriyor.Asos, satchel çantalar konusunda oldukça zengin bir site. Çok uygun fiyatlara çantalar bulunabiliyor. Üstelik kargo ücreti de ödemiyorsunuz.(www.asos.com)

1 comment:

  1. Nice weblog here! Also your web site loads up very fast!
    What host are you the usage of? Can I am getting your affiliate link for your host?
    I want my website loaded up as quickly as yours lol

    Feel free to surf to my website - Www.noridianmedicare.com

    ReplyDelete