16.12.11

Wishlist

 
Uzun zamandır arayışlarım birtürlü bitmek bilmedi.ya üstüme olmuyor,ya istediğim gibi durmuyor, ya ayağıma uymuyor vs vs uzar giderrr..Bazılarını da çok içime sinmediği için yada kararsız kaldığım için almamışımdır..


                         

Gelelim ihtiyaçlara; öncelikle doğru düzgün ,güzel bir kabana ihtiyacım var. Zaradaki bu yakası kürklü model çok hoş ama ekstradan bir seçenek gibi. Kalın ,kaşe kumaştan gri yada camel tonunda  güzel bir kabana ihtiyacım var.Ama bir türlü istediğim gibi model bulamadım. Sonuçta geldik Aralık ayına. Bu gidişle bu kışıda beğenmediğim kabanımla geçirmek zorunda kalıcam.Bir mucize çıkarda dilediğim gibi kaban bulabilrsem o ayrı. Bu arada dipnot  olarak; kotondaki chanel ceket modelindeki kaban da çok hoştu.Ama sezon başında almayarak büyük bi hata yaptığımı şu an farkediyorum. Herkesin üstünde var artık.. şimdi almak istesem de bazı kişiler beni almamaya itiyor..

Bu sezonun modası renkli pantalonlardan bende gözümü alamadım. Heyerde dolu var.Ama çoğu beğendiğim model pantolonlar, kapri boyunda olduğu için ve kullanışsız olacagını düşündüğüm için vazgeçtim.Boyu 1cm daha uzun olsa ne iyi olurdu dediklerim oldu. Bu paylaştığım Topshop Bordo kot olabilecekler listesinde.Bir sürü pantalon denedim.yok onun beli bol,yok şunun bacağı dar vs vs birtürlü bana uymadı. Benden koco popolular bulurken ,ben niye vücuduma göre, güzel bir pantalon bulamadım. Anlamış değilim..

Çanta konusuna gelince ;etrafta her yerde dolu güzel model var.Diğer önemli ihttiyaçlarımdan dolayı onu boşladım.Onda sadece iş karar vermeye kalıyor..Paylaşmış olduğum gibi shopping model bir çanta ilk tercihlerimden olacak..

Ayakkabı konusunda; ayaklarım problemli olduğundan , hem büyük hem de rahatsız olduğundan bir türlü yüzüm gülmüyor. Ne model beğensem ayağımı rahatsız ediyor, acıtıyor vs.. Bazen düşünüyorum da hiç bi zaman istediğim,beğendiğim ayakkabıları giyemeyecek miyim diye.. Kahve ve yada camel tonlarında bir ayakkabı yada bota ihtiyacım var.Ama bir türlü denk gelmedi.Gören ,bilen varsa bana söylesin de oraya bakıyım bari.. Lacoste'un bu modeli spor ve şık bir model.. Ancak en büyük numarası bile ayağıma olmadığı için ne yazıkki alamıyorum.. Bu tarz yada bu renk tonlarında bir ayakkabı ya da bota ihtiyacım var.En acil ihtiyaçlarımdan biri hatta.. Umarım az da olsa begendiğim ve ayağıma uyan birşey bulurum..En olmadı ugg modeli botardan alıcam..

Ayrıca Twistde bu sezon çok güzel ürünler beğendim..Ama fotoğrafını bulamadığım için sizinle bir türlü paylaşamadım. Bordo incili kazak ve kalp desenli triko wishlistimde yer alan ürünlerden..Bir an önce almazsam o da kalmayacak.Elimi çabuk tutmalıyım..

1 comment:

  1. bordo jeanlerden bi tane ben almak istiyorum :)

    www.fido-land.blogspot.com

    ReplyDelete