28.1.12

Toms Ve Yeni Sezon Modelleri



          Artık Toms markasını bilmeyen yoktur heralde.Arjantinli çiftçilerin 100 yılı aşkın süredir giydiği ayakkabılardan ilham alınarak tasarlanan bu ayakkabıların yaratıcısı Blake Mycoskie.Bir sosyal sorumluluk projesi olarak düşünülen ve öyle hayata geçirilen bu marka, zamanla büyük yankı uyandırdı ve en çok tercih edilen markalar arasına girmeyi başardı. Shoes for tomorrow sloganıyla satışa sunulan Toms ayakkabılardan aldığınızda Afrikadaki yoksul çocuklara yardım etmiş oluyorsunuz. Satın aldığınız her ayakkabı için, alanın adına bir tane de Afrika'da ihtiyacı olan bir çocuğa hediye ediliyor.

   
    Arjantin köylülerinin giydiği Alpargata adlı ayakkabılardan esinlenerek ortaya çıkan Tom's shoes'lar birbirinden farklı renk ve modelleriyle göz dolduruyor. Kristen stewart, Liv Tyler, Keira Knightley, Brad Pitt, Scarlett Johansson gibi ünlülerin de favorisi olan Toms ayakkabılar rahatlığıyla ön plana çıkıyor. 

   Bu kadar tanıtım yeter. Rengarenk çeşitleriyle, birbirinden güzel modelleriyle hangisini alsam diye düşündüren, insanın birkaç tane birden almak istediği Toms ayakkabıların,yeni sezon ürünlerinden bir seçmece hazırladım. Bakalım beğenecek misiniz? 
 



Toms shoes'lar Vakkorama, V2K ve Beymen Blendar'larda satışa sunuluyor. Toms'un orjinal sitesinde fiyatları 44$ ile 70$ arasında değişiyor.Ama Türkiye'de bu kadar uygun olduğunu sanmıyorum.Beymen blender yada Vakkorama'ya bir uğramak gerek.



                            

                   Ayrıca bu ilkbahar-yaz sezonunda Toms'dan büyük bir yenilik var..Toms ilkbahar-yaz sezonuna yepyeni bir modelle damgasını vuracak..Biz bayanlar için yaz ve kış aylarının vazgeçilmez parçası olan babetler, Bu yaz Toms'un koleksiyonuna da dahil oluyor. Birbirinden renkli ve değişik desenli babetler Toms yorumuyla karşınızda..

                            




     

3 comments:

  1. Ankarada nereden satın alabiliriz acaba herhangi bir bilginiz varmı ?? Teşekkürler...

    ReplyDelete
  2. canım unutmuşum nerede satıldığını yazmayı. şimdi ekledim. Vakkorama,Beymen blender Ve V2K'larda satılıyor..

    ReplyDelete
  3. Saol yardımcı olduğun için. Bende ne zamandır almayı düşünüyordum, çok güzel bir yazı olmuş...

    ReplyDelete