17.1.12

Dizi karakterlerindeki giysiler 5

    
      
Yine yeni bir  "dizi karakterlerindeki giysiler" bölümüyle karşınızdayım. Bu seferki ilk paylaşımım Lale Devri dizisinden..

      Lale Devri'nin 14 Ocak'ta yayınlanan bölümünde Yeşim karakterinin giymiş olduğu kahverengi kırçıllı ,beli kuşaklı hırka Stefanel' in 2011 Sonbahar/ Kış Koleksiyonuna ait..Stefanel'in sitesinde görüldüğü üzere, indirimli fiyatı yaklaşık 576TL. daha detaylı bilgi almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz..Malum şu an her yer indirim döneminde, fiyatı daha da inmiş olabilir..


                     

   
                                              
 Bu paylaşımıma ait bilgilerin ve resimlerin kaynağı  http://ondagordum.com/ 'dur. Ayrıca 2 resmin kaynağı da  http://www.stefanel.com/it_en/ 'dur.


                 
         Diğer bir paylaşım ise ekranların yeni dizisi Yalan Dünya'dan. Yalan dünya dizisinin 13 Ocak'ta yayınlanan  ilk bölümünde Açılay karakterinin (Nihal Yalçın) giymiş olduğu kırmızı kazak H&M markasına ait. Bu sezon H&M mağazalarında gördüm. Ama fiyatına dikkat etmediğim için, o konuda bilgi sahibi değilim.


                              

  Hem Muck, hem de Yalan Dünya dizisinde karşımıza çıkan diğer bir kıyafet de Koton'dan..  Muck Dizisinin 12 ocak 2012 tarihinde yayınlanan bölümünde Ada karakterinin giymiş olduğu  color-block (Karışık renkli) elbise, Koton markasına ait.  Aynı zamanda bu elbise Yalan Dünya'nın ilk bölümünden bir sahnede de karşımıza çıktı.





                                 
                              
 

1 comment:

  1. Lale Devri dizisine ara ara sirf Yesim ne giymis diye bakiyorum. harika kombinler oluyor. Cupcake tesekkurler paylasim icin;)

    ReplyDelete