11.1.12

Karlı havada da şıklık ; Rubber Duck Snowjoggers

   Karlı havalar kapıya dayanmışken, buz gibi havada, ayağımı sıcak tutacak bir kar botumun olmadığı aklıma geldi. Kar botu denince aklıma gelen ilk marka ise Rubber Duck oldu haliyle. Bir iki yıl önce Bambi mağazasında keşfetmiştim bu markayı.. Ama daha çok Uludağ'da filan kayak yaparken giyilecek bir model olarak düşünmüştüm. Kayak botu, kar botu gözüyle bakmıştım.. Ama kışın soğuk günlerinde ayaklarımızı sıcak tutacak hem şık ,hem kaliteli, hem de tarz bir model olduğunu farkedememişim.


                                  

  Bu sene Rubber Duck Snowjoggers modelleri gözüme pek hoş geldi. Sadece kar botu olarak değil, aynı zamanda şık, kaliteli bir model olarak gözüme çarptı. Kışın soğuk günlerinde ayaklarımızı ısıtacak en güzel alternatiflerden biri olan  Rubber Duck Snowjoggers'ları  ister taytınızla, ister skinny pantalonlarla, isterseniz de elbiselerinizle giyerek spor- şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

                                            

   Lindsay Lohan, Paris Hilton, Katherine Heigel, Kate Walsh, Geri Halliway, Janice Dickinson gibi ünlülerin  de tercih ettiği Rubber Duck Snowjoggers‘lar hem günlük hayatınızda , hem de karlı havalarda kullanabileceğiniz çok şık bir bot.. Farklı renk ve modelleriyle de birçok alternatif sunuyor.. Son derece trendy bir görünüme sahip bu botlar ; hem şık, hem rahatına düşkün bayanların da tercihi. Trendy görünümünün yanı sıra rahatlığı ile de dünya starlarının tercihi olan Rubberduck Özellikle Snowjoggers modeliyle beğeni topluyor. Konforu,sağlamlığı, kalitesi ve yenilikçi tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken Rubber Duck'ın amblemi de çok tatlı.

  Boyner, Divarese, Neofly, Centro,Nursace, Bambi ,Yeşil Kundura ve daha birçok seçkin noktada satışı bulunan Rubber Duck Snowjoggerslar ,rengarenk ve farklı modelleriyle bizleri bekliyor..

1 comment:

  1. Bu güzel paylaşım için teşekkür ederim bitanem:) Evet bu bot benim içinde bir alternatif oldu çok sağol:)

    ReplyDelete