21.3.13

Aksesuar dünyasında yeni bir soluk; Delfince





  Merhabalar, yeni bir keşifle sizlerle birlikteyim.Bu sefer aksesuar dünyasından yeni bir girişimcilik örneğiyle karşı karşıyayız. 2012 yılında iki genç girişimcinin bir araya gelmesiyle kurulan Delfince, özel tasarımları ve sezon trendlerini yansıtan ürünleriyle tasarım severlerin gözdesi olmaya aday. Delfince, kendine özgü tasarımlarını günümüz modası ile harmanlayarak sade ama şık bir koleksiyona imza atmış.Zincir ile doğal taşların zarif tasarımla buluştuğu aksesuarlar,markanın yalın ve modern çizgisini  yansıtıyor.Tasarımlarında değerli taşlara ve birinci sınıf malzemelere yer veren Delfince, farklılığın yanısıra kaliteyi de bizlerle buluşturuyor. Ayrıca farklı koleksiyonlarla zenginleştirilmiş ürün yelpazesi her tarza hitap ediyor.Özellikle Delfince for Berk Oktay koleksiyonu ile ilgi çekici ve bir o kadar da başarılı bir işe imza attıklarını söylemek mümkün.Önceliği aksesuar olan Delfince’de, sezonun trendi zımba detayının kullanıldığı Iphone kılıfları ve kadın figürlerinin kullanıldığı tablolar da dikkat çekenler arasında.

               
                                                                                  
Çeşitli satış noktalarında online olarak hizmet veren Delfince, iade ve değişim imkanlarıyla müşterilerine güven ve garanti sağlıyor. Aynı zamanda ürünle ilgili herhangi bir sorun yaşadığınız da ürünün değişimi ya da tamiri ücretsiz  olarak yapılabiliyor.
   
 Yenilikçi, modern, dinamik ve güvenilir bir marka olma yolunda ilerleyen Delfince, modayı takip edenlerin ve özel tasarımlara ilgi duyanların uğrak noktası olacak. Yerinizde olsam bir an önce keşife başlarım. Delfince ve ürünleri hakkında detaylı bilgiye www.delfince.com adresinden ulaşabilirsiniz. 


                                                          

5 comments:

  1. Love all these bracelets! They'd make for a great arm party! I came across your blog and am your newest follower. I would love if you’d visit me at : the daily savant : and (if you like) follow with GFC and Blog Lovin'! I also have a giveaway on now!

    : signe
    thedailysavant.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Thanks.you are right,they look great for arm party.I will follow your blog too.
    If you wanna have detailed information about Delfince, you can visit their website;www.delfince.com.

    best wishes, Tugce

    ReplyDelete
  3. I have read ѕome excеllent ѕtuff here. Certаinly worth bоokmarking for reνiѕіting.
    I ωonԁer hoω so muсh attemрt you set to mаkе
    one of theѕе gгеаt infοrmatіve sіte.


    Feel fгеe to visit mу ωеb
    blοg Holiday Rentals

    ReplyDelete
  4. I usеd to be able to find goοd adviсе from
    your blog pοsts.

    Heгe is my ωeb ρаge ... Gazetеler (gazeteleroku.ws)

    ReplyDelete
  5. I got this wеb site from my buddy who tоlԁ mе concerning
    this web page and at the moment this tіme
    I am vіѕiting this ѕite аnԁ reading verу informatіνe postѕ at this time.


    Also vіsit my webpagе; Tatil

    ReplyDelete