15.5.13

O bag'i istiyorum!



İlk olarak bir blogger arkadaşımın sayfasında dikkatimi çeken daha sonra Karaköyde’ki Fashion@Eye’da gördüğüm Obag çantaları, sizinle tanıştırma vakti geldi de geçti bile. Emanuele Magenta tasarımı bu birbirinden renkli, kullanışlı ve bir o kadar da hafif çantalar renkleri ve modeliyle herkesi hayran bıraktıran cinsten. Hal böyle olunca kısa zamanda sezonun trendleri arasında yerini aldı. Cıvıl cıvıl renkler arasından hangisini seçeceğinize karar vermek inanın çok zor. Sanki hepsi beni al der gibi gözlerinizin içine bakıyor. Ancak renge karar verdikten sonra işiniz kolay.

En güzel yanı ise saplarının değişebilir özellikte olması. Kısa ve uzun, halat ve deri sap seçenekleriyle Obag çantanıza anında farklı bir hava katmanız mümkün. Halat sapıyla daha spor bir hava yakalarken, deri saplarıyla daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz.Siyah, kahverengi ve natürel olmak üzere 3 farklı renkte deri kısa sapları, bunun yanı sıra siyah ve kahverengiden oluşan eco-deri uzun sapları ve üçüncü bir alternatif olarak halat sapları bulunuyor. Ağzı kapalı değil, fermuarı yok, eşyalarım düzenli durmayacak diye üzülmeyin. Obag onu da düşünmüş. Dilerseniz siyah ve krem rengi olarak 2 farklı renkte cep ve çanta astarı bulunuyor. Rengini beğen, sapını seç, astarını belirle ve Obag çantan hazır.


Diyelim mavi renkte bir Obag aldınız, ekstradan da bir naturel bir de siyah olmak üzere iki farklı renkte sap aldınız. Böylelikle küçük bir değişiklikle kombininize uygun çantayı yaratabilirsiniz. Kendimden biliyorum bazı zamanlar bu çantanın sapı siyah olsaydı ,ah kahve tonunda olsaydı ne güzel uyardı şu kıyafetime dediğim olmuştur. Sırf uymadığı için üstümdeki bir parçayı değiştirdiğim de olmuştur. Bu noktada Obag benim gibiler için de hesaplı ve şık bir çözüm sunuyor.


      Halat saplı olanlar günlük kullanımın yanı sıra, plaj için de harika bir alternatif. Bu yaz plajlarda Obag rüzgarı esecek gibi görünüyor.
        

 Unutmadan hatırlatayım şu sıralar Obag'in Facebook sayfasında (buraya tıkla) çekiliş var.Sarı,yeşil ve pembe renkli Obaglerden biri sizin olabilir. Yapmanız gerekenler çok basit; Obag Facebook sayfasını begenmek, favori renginizi belirtmek ve Facebook sayfasındaki resmi paylaşmak. Hiç vakit kaybetmeden Obag Türkiye sayfasını ziyaret edin ve bu şansı kaçırmayın.Ben dün katıldım,sonucu merakla bekliyorum. Bol şanslar!                    

4 comments:

  1. pembesinde çok pis gözüm var çok istiyorum!

    ReplyDelete
  2. ooh...we've never seen these before. We love the idea of being able to customise the bag!! Thanks for introducing us to this marvel!!

    www.mkstyleramblings.blogspot.com.au

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete