11.2.14

Tasarımcıların buluşma noktası: Zet.com



Herkese merhaba,
Yüzlerce tasarımcının birbirinden hoş ve özgün tasarımlarını bir arada bulabileceğiniz bir ortama ne dersiniz?  O halde gelin sizleri Zet.com’un tasarım dolu dünyasıyla tanıştırayım. Yakın zamanda keşfettiğim zet.com, bizleri farklı ve özel ürünlerle buluşturarak tasarımcılar dünyasında bir yolculuğa çıkarıyor adeta.

Tasarımcının pazar yeri olarak kendini tanımlayan Zet.com, sanatçılar, zanaatkarlar ve tasarımcıların, ürünlerini şık bir şekilde sergileyip, satış yapabildikleri bir platform. Sopsy.com’un kurucuları tarafından hayata geçirilen Zet.com, Can Turanlı ve Murat Yıldırım’ın parlak fikriyle ortaya çıkmış. Keşfedilmeyi bekleyen markaları ve ürünlerini internete taşıma fikriyle yola çıkan Zet.com, sınırlı sayıda üretilen tasarım ürünlerin, internet ortamındaki 
eksikliğinin farkına vararak böyle bir oluşuma imza atmış.



Aksesuardan takıya, giyimden kırtasiyeye, ev tekstilinden mobil aksesuara kadar farklı kategorilerde eğlenceli, modern ve biraz da nostaljik tasarımlar sunan Zet.com, renkli dükkanlarıyla bizlere keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

Zet.com site tasarımıyla da en az sunduğu ürünler kadar iddialı. Kaliteli arayüzü ve kolay kullanımının yanı sıra sade ve modern bir çizgide, görselliğin ön planda olduğu bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Zet.com’da şu an 353 farklı dükkanda, birbirinden güzel binlerce tasarım keşfedilmeyi bekliyor. Sopsy.com’dan aşina olduğumuz Catch2buy, Yeljo2b gibi tasarım dükkanlarının yanı sıra, daha önce bilmediğimiz farklı markalar da tek çatı altında bir araya geliyor.
 





Her biri birbirinden renkli ve sıradışı olan dükkanlar arasından benim favorilerim; Catch2buy, 
Crafts by nesli, Moo atölye,Mü design by Müge barış ve Butik Lulinda oldu. 
 
Beğeniyle takip ettiğim blogger Tugba Tunçkaya’nın tasarımlarından oluşan Catch2buy, birbirinden hoş ve trend parçaları bir araya getiriyor. Catch2buy; mesaj içeren tişörtleri, taş işlemeli şapkaları, çiçek motifli yüzükleri ve el yapımı bilekliklerinin yanı sıra özellikle Lanvin’in büyük beğeni toplayan happy ve cool yazılı kolyeleriyle ön plana çıkıyor.“Fashions Fade Style is Eternal” yazılı sweatshirt modeli ise stil sahibi bayanların favori parçaları arasında yerini almış durumda.


Crafts by nesli ise; ingiliz tarzını yaşatan çiçek desenli cüzdanları ve sevimli objelerin kullanıldığı tasarımlarıyla kendine hayran bırakıyor. Çiçekli modellerin yanı sıra çaydanlık desenli ve cupcakeli olanlar bir harika. Craft by nesli’nin bu tatlı mı tatlı cüzdanları, sevdiğine sevimli bir hediye arayanlar için ideal. Ayrıca cüzdanını değiştirme niyetinde olan bayanlar için de farklı ve orijinal bir alternatif olabilir.
 
Giyimden ev dekorasyonuna, kırtasiyeden aksesuara en özel tasarım ürünleri keşfetmek, yakından incelemek ve Zet.com’un bu renkli ve tasarım dolu dünyasına adım atmak için siz de mutlaka Zet.com’a uğrayın.

 

1 comment:

  1. Merhaba,
    Blogunuzu çok beğendim ve sizi takibe aldım.
    Sevgiler,
    Bende bloguma beklerim http://hayatimakyajla.blogspot.com/
    hediye çekilişime beklerim

    ReplyDelete