25.12.11

Dizi karakterlerindeki giysiler

  Şimdi size yeni düşündüğüm bir konseptten bahsedeyim. Artık blogumda ara ara, dizi karakterlerinde görüp, beğendiğimiz kıyafetlere yer vereceğim..Bu kıyafetlerin hangi markaya veya hangi tasarımcıya ait olduğunu sizlerle paylaşacağım..


  Lale Devri‘nin 3 Aralık 2011′de yayınlanan bölümünde Yeşim karakterinin giydiği yakası renkli taşlı, beyaz gömlek SML & Elif Kayıkçı tasarımı. Bu iki yetenekli tasarımcının ürünlerine sadece Lale Devri'nde değil, bundan önce birkaç dizide daha yer verilmişti. Bu markanın diğer tasarımlarını incelemek için bu linke tıklamanız yeterli





 Benzer taşlı yaka modellerden birkaç parça seçtim sizler için. Daha detaylı bakmak için SML&Elif Kayıkçı  facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

  Bu paylaşımıma ait bilgilerin ve resimlerin kaynağı  http://ondagordum.com/ 'dur. 


Diğer bir paylaşım ise Adını Feriha Koydum dizisinden..Adını Feriha Koydum dizisinin Sanem'i Deniz Uğur'un camel rengi kabanı ise Stefanel markasına ait.. Buradaki resmin kaynağı http://www.dizisponsorlari.com/ dur.



            
     Adını Feriha Koydum dizisinde Feriha karakterinin giydiği, gri üzeri beyaz puantiyeli kazak Lcwaikiki markasına ait. Bu kazağın orjinalinde fiyonk detayı vardı.Ancak Feriha'nın giymiş olduğu kazakta kullanılmamış. Kazağın siyah ve kırmızı renk seçenekleri de bulunuyor. Kazağı Lcwaikiki mağazalarında bulabilirsiniz. 

                                        Resmin kaynağı http://www.dizisponsorlari.com/ 'dur

2 comments:

  1. Bu ilk fotoğraftaki gömleği bir iki saniye görüp pek beğenmiştim, gerçekten çok hoş bir parça !!
    Bu arada yorumlar için teşekkürler, atlas pasajında iki dükkanda kendime göre parçalar bulabiliyorum bir tanesi sol taraftan 2. dükkan diğeri de sağ tarafta sonlarda, tavsiye ederim (:
    Ayrıca sana bir mail hazırlamıştım ama mail adresine ulaşamıyorum eğer bloga yorum olarak bırakabilirsen atarım mail (:

    Sevgiler
    madamchic.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. tahmin ettiğim dükkanlar çıktı. bi tnesi chetic diye geçiyor. beşiktaşta filanda dükkanı var..

    ReplyDelete