1.5.12

Yaka Tasarımcısı; Müge mepa

       
         Yeni bir keşifle karşınızdayım bu sefer..Tasarımcı yelpazesinin oldukça geniş olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Moda tasarımcısı, grafik tasarımcısı, takı tasarımcısı, saç tasarımcısı ve benzeri şekilde uzayıp giden bir listeyle karşılaşmak mümkün.Bunlara bir yenisi eklenmiş, o da yaka tasarımcısı. Yaka tasarımcısı olarak adından söz ettiren Müge Mepa'dan bahsediyorum..



Müge Mepa,Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Tv  ve Sinema bölümünü bitirmiş,mezun olduğu bölümle ilgili birkaç işte çalışmış ancak bu sektörde mutlu olmadığını anlayınca farklı bir alana yönelmiş. Oysho mağazasında satış danışmanı olarak işe başlayan Mepa, kariyerine mağaza içi görsel koordinatör olarak devam etmiş.Kısa zamanda mağaza müdür yardımcılığına yükselen Müge Mepa'nın bu işi de uzun sürmemiş.Küçüklüğünden beri tasarıma meraklı olan Mepa, bir gece yaka tasarlamaya karar vermiş.Ve o gün bugündür birbirinden güzel yaka modellerine imza atmakta.

Müge Mepa koleksiyonunda boncuk ve taş başta olmak üzere deri, ip, inci ve zımba materyallerini kullanıyor.Birbirinden değişik ve yaratıcı tasarımlarıyla da oldukça beğeni topluyor.Tasarımlarını Bağdat caddesi Merry Go Round ve Nişantaşı Kumpanya 62'de bulabilirsiniz. Ayrıca kendisini buradan takip edebilirsiniz.Bunların dışında Facebook'da Muk's Store adlı kendine ait sayfası var.Burada beğendiğiniz ürünün kodunu yazarak Müge Mepa'ya yollayabilir ve sipariş verebilirsiniz.Üstelik siparişiniz 2-4 gün içinde evinize teslim ediliyor..







    




2 comments:

  1. Harikasinnnn:)neguzelll burda kendi tasarimlarimi gormek cok tesadufen karsilastim birde:)tesekkur ederim sana:)

    ReplyDelete
  2. Rica ederim.Böyle hoş ve yaratıcı parçaları paylaşmak benim için bir zevk.:)

    ReplyDelete