26.1.13

Circo lounge; Keep calm and relax



Merhabalar,
Sizlerle yeni keşfettiğim bir kafeyi paylaşmak istiyorum.Bournemouth’da sıcak, samimi bir ortamı olan, kendinizi evinizde hissettirecek bir mekan var mıdır acaba diyordum.Sonunda buldum. Poole road,Westbourne‘da yer alan Circo lounge tam da böyle bir yer.
Mekanın konseptinden bahsedecek olursam eğer, tam bir lounge konsepti hakim.Ayrıca eskiyle günümüzün harmanlaması, retro tarzla karşı karşıyayız. Oturma grupları ve kanepelerin uyumu bu tarzla bütünlük oluşturmakta.Nostaljik avizeler, eski zamanları anımsatan tablolar ve birbirinden şık aynalar ise mekana farklılık katan detaylardan.
Circo lounge günün her saati uğrayabileceğiniz ve zevk alabileceğiniz mekanlardan. Rahat ortamının yanısıra, zengin menüsüyle de tercih edilesi bir etki bırakıyor.Kahvaltıdan,sandviçlere,salatadan atıştırmalıklara, burgerlere kadar geniş bir seçenek sunuyor bizlere.Tatlıları da unutmamak gerek. Browni,Tiffin ve dondurmalı puding leziz tatlardan. Ayrıca zengin içki menüsüyle de İngiliz publarını aratmıyor.Fiyatlar 2 ile 20 pound arasında. Bunun yanı sıra çocuklar için düşünülmüş özel bir menüsü  de var. Mekanın genel olarak atmosferi, müzikleri ve samimi ortamı kendinizi rahat hissettiriyor. Çalışanların samimi ve arkadaş canlısı tutumu da ayrı bir artı. Semtin merkezinde ama karmaşadan uzak ve sevdiklerinizle birlikte keyifli vakitler geçirmek için Circo lounge ideal bir adres.


Hi,everyone 
I want to share somewhere which I have already discovered. I was thinking if there is any place where you can feel relaxed like your own home in Bournemouth. Finally, I have found.
Circo Lounge which takes part in Poole road, Westbourne is same place as I say.
When we look at its concept, it has a lounge concept exactly.Also, we meet with retro style that is mixture of old and new. Sofas and tables are chosen suitable for this style. Nostalgic fictures, pictures and nice mirrors are different details in Circo lounge.
Circo lounge is a nice place where you can go whenever you want. Besides its comfort, it has a good  impact with its wide menu. Its menu includes lots of choices which are breakfast, sandwich, salads, tapas ,burgers and more.By the way, Puds mustn’t be forgotten. Brownie,Tiffin and pudding with ice cream are one of delicious tastes. Also it has a wide drinking menu as same as English pubs. Prices are between 2€-20€. Besides, it has a special menü for kids.
The atmosphere ,musics and cosy ambience makes you feel relaxed. There is an extra good point that staff’s friendly behaviour. Circo lounge is an ideal adress to spend a good time with your friends ,far from crowded of town.  



                                      
  Also they have several lounges in different cities.You can visit this 
website; http://www.thelounges.co.uk/ and you can discover all of them.. 








1 comment:

  1. Youг reρort has ρroѵen hеlpful to myself.
    It’ѕ really useful and yοu're naturally very educated of this type. You have got exposed my own eye in order to varying thoughts about this particular topic with intriguing and sound content.

    Feel free to surf to my site :: Cialis online

    ReplyDelete