8.4.13

Choicelr'la ikilemlere son!


   
Yeni nesil sosyal danışman Choicelr ile tanışma vakti! İkilemde kaldığınız durumlarda imdadınıza yetişen, üstelik dünya çapında fikir alışverişi sağlayabilen bir ortama ne dersiniz? Tam üstüne bastınız,karşınızda choicelr.

Can özinci'nin eşinin kararsızlıklarına bir çözüm bulmak amacıyla 1 yıl önce yarattığı bu proje daha 20 gün önce appstore'a katıldı.Ama kısa zamanda 15.000'den fazla kullanıcıya ulaştı.Global anlamda daha büyük başarılara imza atmak isteyen Choicelr'ın önü açık görünüyor.


Choicelr, insanların hayatlarına dair küçük sorularına, ikilemlerine cevap bulmalarını sağlayan ve bunu sosyal bir ortamda gerçekleştirerek eğlenceli hale getiren bir Appstore uygulaması. Sorumuzu soruyoruz, dilediğimiz iki seçeneği belirliyor ve paylaşıyoruz. Aklımızdan geçen yada tamamen hayal gücümüze bağlı her türlü soruyu paylaşabiliriz. Örneğin; iş görüşmem için hangi kombini giymeliyim? Bu çanta mı, diğeri mi? Yıl dönümü kutlamamız için bu mekana mı gidelim,şuna mı? Arkadaşıma yeni yıl hediyesi bunu mu alayım,şunu mu gibi pek çok alternatifler üretebiliriz. Sormak istediğimiz soruya yönelik "stil, alışveriş, kariyer, seyahat ve kişisel" gibi kategoriler de mevcut. Ayrıca dilediğin kişiye, gruba ve cinsiyete göre soru sorma ayrıcalığı da sunuyor. Her soru için gelen oyların dağılımını 'infographics' bölümünden detaylı olarak inceleyebiliyor ve seçimlerin sonucunu anında yüzdesel olarak görebiliyoruz.

 Choicelr is a new application which provides an easy solving for people's dilemma by using a social platform.Ask your questions,identify two choices and share them.You can ask whatever you want.For example;which outfit is suitable for my job interview? Which bag looks better,this or that?...etc. Also it has various categories according to type of questions.Besides,while you're asking,you can divide and select everyone as a group for even more fantastic usage of this App!!









Ben çok sevdim ve kısa zamanda alıştım, özellikle benim gibi "bazı konularda kolay karar veremeyen biri" için çok faydalı bir uygulama, bir o kadar da keyifli. Aslında her birimizin bu hayatta ikileme düştüğü anlar oluyor ve birine danışma ihtiyacı duyuyoruz. Choicelr bu ihtiyacımıza bir nevi ilaç oluyor.Bence siz de en yakın zaman da Choicelr dünyasına katılın ve ikilemlere bir dur deyin. Daha detaylı bilgi için https://www.facebook.com/choicelrapp facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



1 comment: