12.5.13

Tatlı Tatlı mesajlaşalım


     Sizlere çikolatasepeti.com'da dikkatimi çeken bir yenilikten bahsedeceğim. Mesajlı çikolata desem size birşeyler ifade ediyor mu? Çikolatasepeti.com'un sunduğu ürünlerden biri olan Mesajlı çikolata diğer bir deyişiyle Tatlı Harfler, mesajınızı tatlı bir şekilde dile getirmenin en iyi yolu.

    I will make mention of innovation which I saw on ciceksepeti.com. Did you hear any chocolate with message? Chocolate with message is one of the products that cikolatasepeti offers, in other words 'Sweet letters' is the best way to say your message.




    Peki nasıl oluyor bu mesajlı çikolata? Hazırlanışı çok kolay ve eğlenceli. Öncelikle dilediğiniz  çikolata türünü seçiyorsunuz-Bitter yada sütlü olabilir-.Daha sonra kutu boyutuna karar veriyorsunuz.
(2x11, 6x6, 4x12 gibi farklı boyutlarda kutular mevcut.) Sıra geldi mesajınızı yazmaya. İstediğiniz mesajı yazabilirsiniz burası tamamen sizin yaratıcı gücünüze kalmış. Ayrıca dilerseniz hazır mesajlara da göz atabilirsiniz. Aralarında birbirinden güzel ve farklı seçeneklere rastlamak mümkün.Mesajınızı belirledikten sonra 3.aşama satın alma ve adrese yollama kısmı.İşte bu kadar.

 How can you have this chocolate? İts preparation is easy and enjoyable. Let's have a look at this.  Firstly,you choose type of chocolate you want. After that you decide your box size which you want. And then you can write your message, in this case you can write everything that you dream about it. Also you can choose prepared messages that they offered you. Last step is purchasing and delivery. That's it.





   Sevdiklerinize,annenize,arkadaşlarınıza ve sevgilinize güzel ve farklı bir hediye yollamak istiyorsanız, tatlı hem de tadından yenmez mesajlı bir hediyem olsun diyorsanız 'Tatlı Harfler' biçilmiş kaftan.

 İf you wanna send nice and different gift to your friends,mother or boyfriend, this chocolates can be gorgeous present.


1 comment:

  1. Sweet blog! I found it while ѕurfing around оn Yahoо News.
    Do you hаvе anу suggеѕtions on how tο get listed in Үahoo Newѕ?
    I've been trying for a while but I never seem to get there! Appreciate it

    Also visit my blog: Www.newexams.com

    ReplyDelete